uppmöte

Godkväll.
Här är det inte så förbannat aktivt ser jag. Ajdå.
Det blir lite så när "the real life" väger tyngre än Blogg.se.



Är det nu meningen att jag ska skriva ner allt jag gjort sedan sist jag skrev? Nej, det känns orimligt.
Däremot skulle jag kunna berätta att jag varit på resa med andra utbytesstudenter här i Tyskland. Vi sov på hotell, vandrade till sevärdigheter och slott, klubbade, och hade det som på kollo. Ni vet, frukost tillsammans, sömn tillsammans, alkohol tillsammans, livet tillsammans. Fyra dagar. Fyra dagar, tre nätter, 7 timmars sömn.
Kan ju bara gå åt piparsvängen. På ett bra vis, såklart. Det var en fantastisk resa helt enkelt, och återträff innan Münchenresan i maj äro spikad.

Och som ni säkert redan genom Fasseboken fått nys på, har vi jobb. Jomenvisst, inte Netto eller något annat deprimerande ställe, utan parfymeri/kosmetikeri! Kedjan är ohyggligt stor och sträcker sig ända bort till USA.
Har fulltid hela december, och det blir första gången jag jobbar fulltid så länge. Längtar. Människorna där är (vad jag hittills fått se) härliga, och julstressen är något för sig.

Julstressen ja, nästa vecka öppnar Julmarknaderna. Julmarknad i Berlin, wow. Något säger mig att det blir annat än julskyltningen i Hässleholm (än om mormor Herthas köttbullar inte finns tillgängliga). Än om jag råkar gläda mig åt detta, är det inte höjdpunkten för nästa vecka. Nej, det finns bättre. MOSTER KOMMER PÅ BESÖK! Åh vad Lollo längtar. Tillsammans gör vi tre dagar här i staden, och sover två nätter på hotell. Mångstjärnigt till och med. Vad visar man på tre dagar? Inte en aning. Det är ju ingenting. Men det är någonting. Någonting som är fetinringat i kalendern.

puss på er, önskar Lollo







RSS 2.0