smaerdroflaer

I am who I am
and I am what I like
I'm not hurting no one
I'm just having my fun


Jag vet inte. Jag är så ledsen, men jag vet inte. Hur ska jag kunna förklara för er?
Hur ska jag kunna förklara hur det bara bubblar och dansar i magen och känslorna står mig upp i halsen ibland?
Berlin. Tjatigt, kan tänkas, men ändock. Där går jag, klockan är halv åtta ungefär och staden är livligare än Kristianstad under valdags, och Vinslöv under byamarknad. Det är en vanlig sketen torsdag, och jag blir så sugen på livet att jag mest bara går och ler. Skrattar lite och får ljuga ihop diffusa anledningar om någon frågar, för några konkreta har jag inte.

Tänk er själva. Där glider man, springer på en stor modevisning mitt på gatan, musiken pumpar och man kan liksom inte undvika att vara i centrum trots att röda mattan ligger tio meter från skorna och lamporna egentligen uppmärksammar den snygga modellen med outfiten för sjutton K. Där gliiider man. Där glider man med sin rosa fruktbrygd i plastbehållare från ett chict speciallcafé auf Friedrichstraße. (Servicen erbjöd mig att alldeles själv välja banan, jordgubbar, kiwi, apelsin och hallon. Sedan pressade han. Inget jävla Bräm-nypressatförsisådärtvåveckorsedan-hultsskit här inte). Åt vänster skådar mina synorgan en kostymklädd man öppna bildörren för en dam i pälkappa utanför det femstjärniga, åt höger, bak ett gulddekorerat fösterglas, en hop människor på en flott restaurang avnjuta ett glas vin och trivsam atmosfär. Säkert gott sällskap också.
Blickar jag framåt ser jag ståndande gatulampor, köpcenter, Berlins prominenta domkyrka (dsom är SÅHÄR mäktig), och jag kan inte få nog!

Visst har man stundom något ångest över det faktum att vara arton år fyllda, dvs vuxen och halvdöd. Det är ibland. Stundtals. Då och då. Inte så ofta alltså. Just nu är det hela mest bara så jävla helfestligt och häftigt! Häftigt att vara arton år fyllda, dvs vuxen och halvdöd. Halvdöd? Jo, trots allt tar alltsammans luften ur mina lungor. Livet kamrater, LIVET !





Alltså, kolla. Jag är mållös, borde ni också vara.
Torsdag, jobbedag, och inget särskilt.
Så särskilt och egenartat det bara kan bli, tycker Lollo.






I am who I am
and I am what I like
I'm not hurting no one
I'm just having my fun

Kommentarer
Postat av: Mathilda

Som du säkert vet ger detta mig enorma cravings och lockar på mig, hade mer än gärna spatserat med dig nere på Berlins storslagna, upplysta gator, bara för en kväll. Fått njuta av ljus och lycka.

Kramar <3



Dessutom; fina rader (dikten), oerhört fina.

2010-09-30 @ 23:49:36
URL: http://frick.devote.se
Postat av: MosA

Du är stark, modig & känslosam! Bra ingredienser för att LEVA sitt liv. Ta in, betrakta, känna & bevara! Var glad att det bubblar & spricker & drar & inte ledsen att det inte går att förklara. För det går ju inte. Men är glad att du beskriver för då kan man på ett yttepyttigt hörn få dela upplevelserna med dig! Var den du är! Å ha en glimrande bra dag en helt vanlig fredag innan helgen stundar till. Puss & Kram till finaste flickan i stada med rosor på kinder, storstad i blick & fruktbrygd i hand! <3

2010-10-01 @ 08:08:49
Postat av: MosA

You've got mail honey bunny!

2010-10-02 @ 19:37:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0